Shoppen - Nordjyllands shoppingcenter nr. 1

​​

Shoppen er Aalborgs mest spændende shoppingcenter. Her finder du et bredt udvalg inden for elektronik, mode, bolig, sport mv. Der er altid noget at komme efter I Shoppen.

​Gå på shopping i de forskellige butikker lækre butikker, nyd en lækker middag i en af Shoppens restauranter og slut af med en god film i Nordisk Film Biograf -

det hele er samlet et sted.

Der er altid masser af gratis parkeringspladser lige udenfor døren og direkte busser fra Aalborg midtby.

Butikker

Elgiganten, Spis, Holy Cow, Bahne, Sony Center, Gina Tricot, H&M, Vero Moda, Sport24, Fitness.dk, Poul M, Kochs Kaffebar, Sunset Boulevard, China Buffet'n Box, Vila, 

Nordisk Film Biografer.

logo spis (2)

Restaurant SPIS er en fryd for ganen - og for øjet.

Vores brunch og aftenbuffet bugner med gode hjemmelavede retter.
Vores store brunchbuffet tilbyder alt, hvad der hører sig til en god start på morgenen. Vi har både lyst og mørkt brød, marmelade, æg og bacon, pålæg mv. Derudover finder du også frokostretter som tarteletter, salater, fisk og meget mere.

Vores store aftenbuffet byder altid på flere slags kød og tilbehør: Kartofler, pommes frites, salater og saucer. Herudover byder vi på traditionelle kødretter som lasagne og tortillapandekager samt salatbar, små forretter, suppe og meget mere. Udvalget varierer efter sæson og råvarer.

Har du brug for noget sødt, kan du altid gå ombord i vores softicebuffet, som har et stort udvalg af saucer og toppings. Du kan også vælge bare at nyde en kop kaffe i vores hyggelige restaurant.

- Der findes ingen sandere kærlighed end kærligheden til mad.

​​www.spisogværglad.dk/

Telefon 50 23 78 49
E-mail: mad@restaurantspis.dk

holy cow

Holy Cow er Aalborgs originale burgerjoint med ambition om at lave den bedste greasy burger!

Menuen i Holy Cow skifter efter udbud, efterspørgsel, idéer og inspiration. Der vil dog altid være faste elementer, og omdrejningspunktet vil være de bedste burgere lavet helt fra bunden – hele vejen igennem.

Holy Cow åbner allerede om eftermiddagen, så der vil hele tiden være alternativer efter tidspunktet på dagen, og det er dig som gæst, der bestemmer, hvornår hvad skal indtages. Flere af retterne fungerer både som snacks eller et decideret måltid. Vi synes, det skal være dit valg, om du er til et helt måltid eller blot en lille snack, noget til den lette sult eller den søde tand. Ud over burgerne og en enkelt gang ribs, er alle retter små og/eller delevenlige retter, som kan kombineres på kryds og tværs. Dette er også tænkt ind i valget af “sides”, som også kan vælges alene eller indgå sammen med andre retter.

Vi håber, du nyder maden, atmosfæren og duften fra køkkenet.

Velbekomme! HOLY TEAM

​​www.holycows.dk/

Telefon 45 24 45 84 58

E-mail: hej@holycow.dk​

» Ceraco A/S » Amaliegade 13, 3. sal » DK-1256 København K » Tlf: (+45) ​33 32 30 35​ » Fax: (+45) 33 32 30 36

» E-mail: information@ceraco.dk​ » CVR: 17396013