Lejeboliger

Puls Lejeboliger - 108 lejligheder beliggende Edvard Thomsens Vej 2 I Ørestaden

Ledige lejemål

Har du lyst til at læse mere om vores lejligheder I Ørestaden og se, om der er ledige lejligheder, så besøg husets egne hjemmeside på www.pulsiorestaden.dk.

Puls

Puls lejeboliger samler funktionalitet, rummelighed og lækkert design på samme tid.
Ejendommen blev færdig ultimo 2012. Ejendommen har ni bolig etager og er placeret midt i Ørestad tæt på indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, uddannelsesmuligheder og grønne områder.
Erhvervslejemål i stuen Irma samt Cafe Rambla, restaurant og café med udendørs servering.

Alt i nærheden
Ejendommen har fået navnet ”Puls”, fordi den ligger i et miljø, der oser af liv. Med Field’s, Byparken, Amager Fælled, golfbane, vuggestuer, skoler, børnehaver og universitet ved siden af - og med kun 10 minutters kørsel til Kongens Nytorv og Amager Strandpark, er der stort set alt, man behøver, i nærheden.
Ikke bare funktionaliteten er et kæmpe plus. Også områdets veludviklede infrastruktur er en fordel, da metro og togstation ligger lige ved siden af ejendommen, og da lufthavnen kun ligger to togstop væk.
Derudover kommer man nemt til motorvejspåkørsel, som også ligger tæt på.

Unikke lejligheder
Lejlighederne fås med to, tre eller fire værelser med en størrelse på mellem 66 og 114 m2. Med deres rummelighed egner de sig til både singler, par og børnefamilier.
Hver lejlighed er unik og egnet til, at man indretningsmæssigt kan sætte sit helt eget præg på den.
Funktionaliteten, som kendetegner hele området, går igen i lejlighederne. Ejendommen indeholder åbne køkken-alrum med store vinduespartier samt store og letanvendelige altaner.
I alle lejligheder er der indbygget et depotrum, som er lige ved hånden, og som blandt andet kan bruges til opbevaring. Derudover har ejendommen et velfungerende dørtelefonanlæg, elevator, affaldsskakt og cykelparkering i gården.

Gode faciliteter

Lejlighederne er opført i yderst funktionelt og lækkert materiale af meget høj kvalitet samt med hårde hvidevarer fra Siemens.
Flere af lejlighederne har en smuk udsigt over Amager Fælled, mens enkelte af dem har privat tagterrasse.
Der er rig mulighed for parkering, eftersom der på ejendommens ene side er et nybygget parkeringshus, og der på den anden side forefindes åben terrænparkering i forbindelse med Field's.

» Ceraco A/S » Nordvestvej 31, 2. sal » DK-9000 Aalborg » Tlf: (+45) ​33 32 30 35​

» E-mail: information@ceraco.dk​ » CVR: 17396013